Konečně. Hotovo, zařízeno:) Včera večer jsme se sešli, oficiálně tak zkolaudovali naší novou kancelář (pobočku Pardubice) a také společně oslavili založení společnosti

Původní zdržení

Vše se zprvu nějak protahovalo. Původně měla být budova k nastěhování již někdy v polovině dubna, nicméně to se brzy odvolalo a stanovil se datum možného nastěhování na 1. 5. 2008. Nicméně i tento termín se zdaleka nestihl. Oficiální datum naší kolaudace byl původně stanoven na minulý týden, což byl celkem rozumný termín, ale vzhledem k problému technického rázu (hydrant v rohu místnonsti znemožnil usazení stolu na míru) se termín posunul a to na 8. 5. 2008.

A měli jsme to jen tak tak. Přes víkend (3. – 4. května) zmizel roh, začátkem týdne byly dokončeny poslední stavební úpravy, v úterý nám dodělali průchodky do stolů, ve středu jsme usadili nábytek, připravili kabeláž + rozvody (jo, kabely :) a musím říct, že se vážně podařila – vše je krásně precizní, praktické, promyšlené. Zejména pak loopback tunelem se nám vydařil na výbornou! Stěhování vlastního vybavení (elektronika, dokomentace, apod.) bylo přestěhováno kolem půlnoci ze středy na čtvrtek. Ráno, v den kolaudace jsme plni sil a odhodlání začali vybalovat, usazovat, uklízet a vytvářet vlastní kancelář. Podařilo se. Byl to fofr, bylo to náročné, ale zvládlo se to! A v termínu:)

A tak jsme kolaudovali

Včera, ve čtvrtek 8. 5. 2008, se nás sešlo celkem devět (Kuba, Morty, Jirka, Kolda, Helča, Helča, Míša, Máca, Danka) a přes malé zdržení (za které se omlouvám), způsobeném vytváření prezentace fotografií jsme dorazili do kanceláře.

Myslím, že se všem líbila, že byli všichni spokojeni a nadšeni. Měli jsme co jíst i co pít, bylo to fajn. Velice mě potěšilo, jak jsme se všichni krásně věšli, čímž se rozptýlili mé původní obavy z nedostatku prostoru.

Závěrem bych chtěl všem poděkovat za jejich účast. Velice si vážím toho, že jste si i přes původní problémy našli čas a způsob, jakým se této kolaudace zúčastnit. Jsem rád, že jsem mohl oslavit založení společnosti i zřízení naší pardubické pobočky právě s vámi. Takže děkuji:) Doufám, že i pro ostatní byl tento večer příjemným zážitkem…

Pár fotografií kanceláře

Pohled do kanceláře

Pohled do kanceláře

Pohled do kanceláře

Pohled do kanceláře