Podle přísloví „kovářova kobyla chodí bosa“ byl i vzhled a technické pozadí mého blogu hodně zastaralé (blog byl sice na mojí vlastní doméně, ale využíval služeb Bloguje.cz a s těmi jsem už rozhodně nebyl spokojen). Problém je dále i v tom, že jsem už dlouho nic kloudného nepublikoval – dnes je řada komunikačních nástrojů, které blogy vytlačují, což je ale podle mého škoda. Pokusím se alespoň u sebe dokázat, že tomu tak není.

Rozhodl jsem se tedy pro změnu: blog nyní spravuji ve WordPressu, se kterým jsem naprosto spokojený. Jako šablonu jsem použil Mystique a po několika úpravách mi vzhled naprosto vyhovuje. Za nový vzhled se nemusím již stydět:) Ostatně, jak se vám líbí?

Co se týče množství publikovaných článků, doufám, že se výrazně zlepším a alespoň jednou za čas napíši nějaký ten článek ze života, zamyslím se nad nějakým problémem, přidám nějakou tu zajímavost nebo zážitek z akce, nabídnu tip z technického „soudku“ nebo se prostě jen zmíním o tom, co mě baví.

Před a po

V novinách nesnáším reklamy typu „před a po“, kde má postava na černobílé fotografii „před“ rozvalené břicho a naopak na nové fotografii „po“, která je plno barevná, se usmívá, stojí z jiného úhlu a se zataženým břichem…
Nicméně, v tomto případě to je, alespoň si myslím, vhodné. Taková trochu nostalgická vzpomínka: foto „před“ a foto „po“.

Ještě mohu nabídnout video (jedná se o takový ScreenCast, který jsem v rychlosti připravil) porovnávající původní vzhled s novým.

Poděkování na konec

Velké poděkování Kubovi, který mi s novým blogem velmi pomohl – zejména po technické stránce. Díky