Podle přísloví „Když je nemůžeš přemoct, tak se k nim přidej“ jsem si založil vlastní profil na lidech…

Odmítal jsem

Vždycky jsem odmítal a odsuzoval věci typu Xchat, seznamka, spolužáci apod. Především proto, že jsou to hrozní žrouti času, že mají všichni nějaké pitomé přezdívky, všichni se přetvařujou a machrujou…

Změnil jsem názor

Proč? Nevím, asi jsem zjistil, že to není zas tak hrozný, nějaké myšlenky jsou docela fajn… A v neposlední řadě, používají to všichni, tak proč ne já?

Založení E-mailu

Podmínkou je založení E-mailu na Seznamu. Svůj osobní E-mail mám na Centrumu a jsem velmi spokojen, nebyl proto důvod používat nějaký jiný. Dokonce si myslím, že jsem seznamácký E-mail někde měl, ale zdárně jsem ho zapomněl. Nezbylo mi nic jiného než si tedy založit nový – jiri.kolda2@seznam.cz. Až na tu dvojku na konci jsem spokojen.

Můj profil

Můžete kouknout na můj profil a posoudit, zda jsem se popsal dobře. Snad je to o mě…

Na profilu doteď chybí fotografie. Je to především proto, že většinou fotím já a nejsem tak na žádnej fotce. Taky nejsem fotogenickej – když už na nějaké fotce náhodou jsem, většinou je to katastrofa! Jen co nějakou fotku někde najdu, jistě jí tam dám…

28.10.2007 – Aktualizace: Nahrál jsem asi devět fotografií, které nejsou sice ideální, ale bohužel lepší nemám…

A co dál?

Mám v plánu najít pár přátel a známých, mrknout na svoje spolužáky. Rád bych našel nějaký kontakt na Slávka B. ze základky. Ale rozhodně s mírou, nehodlám to přehánět….