Když se podívám na svoje tak tři týdny zpátky, zjišťuji, že je mi naprosto skvěle… (hluboce optimisticky laděný článek)

Poslední dobou tak trochu jinak

Možná, že si někdo všimnul, možná ne. Možná kolegové měli najednou více práce, možná mě někdo viděl psát SMSku (jo, vážně, nekecám, Kolda psal SMSku!), možná jsem měl více elánu a odhodlání do lecčeho, možná jsem začal vidět věci optimističtěji… Možná. Nicméně jsem se snažil nedávat nic moc najevo. Ono to asi ani nešlo, uvědomuji si to až teď, zpětně.

Ale je to hlavně uvnitř mě: Jsem plný energie, spousta věcí má najednou zase smysl a baví mě, všeho stihnu více, ráno vstávám dříve, usínám déle… No, prostě paráda. Nevím, jak to přesně popsat, ale jsem hrozně spokojený, je mi krásně. A čím dál tím víc… Přes den se sám občas přistihnu, jak se usmívám, jak mám radost ze života:) Krásná změna:) Vážně.

Když bych se vrátil kousek zpět, asi tak ten tři čtvrtě rok, to jsem měl takové blbé období, kdy mě nic nebavilo, všechno bylo špatně, všechno k ničemu. Spousta lidí mě štvala (hlavně já sám) a věřím, že jsem asi dost lidí štval i já. Svým chováním i tím vším okolo. Bylo to dost blbý… Pak jsem se tak nějak hodně uplnul na práci a s notnou dávkou workoholismu v krvi jsem se dral životem dál. Bylo to vlastně docela fajn, chtěl jsem, aby to bylo fajn, ale něco mi chybělo… A já to věděl. Něco jsem hledal, v něco doufal… Ale jak šel čas, dospíval jsem pomalu k názoru, že to, co hledám, nejspíše neexistuje, že bych chtěl něco, co není možné, co prostě neexistuje… Už jsem tomu víceméně začal věřit…

Pak jsem potkal úžasného človíčka

A ten mi změnil život. Jo, je to možná zvláštní, možná bláznivé, ale je to tak. Prostě jsem najednou zjistil, že není zas tak nemožné najít to, co jsem hledal… Vlastně jsem hrozně moc potěšen a překvapen zároveň tím, co teď prožívám. Už dlouho jsem nepotkal nikoho takového, s takovými vlastnostmi, názory, povahou a tím vším, človíčka, se kterým by mi bylo tak skvěle, s kým bych si měl pořád o čem povídat, vůbec se nenudil, měl tolik společného a každá minuta byla naprosto úžasná, neopakovatelná a báječná zároveň… Ach:)

A tak svojí současnou náladu připisuji právě tomuto človíčkovi. Jsem neskutečně rád, že jsem Tě potkal! :)