Občas se zavede něco, co je naprosto skvělé. Určitě by sem spadalo zavedení našich středečních „bowlingových dýchánků“…

Ve středu a ve Velvetu

Středa vznikla taknějak náhodou – vlastně spíš násilím. Byl to ideální den a čas, kdy měli všichni školou povinny (povinni – jak se to vezme). A tak jsme se párkrát sešli právě ve středu kolem poledního v mojí NEJoblíbenější hospůdce v Pardubicích – Velvet.

Oběd a bowling

Přes oběd mají bowling za velice příjemnou cenu a vaří moc dobře. Většinou máme sraz kolem dvanácté, dáme oběd, posedíme, pokecáme a při troše štěstí vyřešíme i nějaké ty pracovní záležitosti. Potom od jedné máme na hodinku zamluvenou bowlingovou dráhu a s radostí se pustíme do hry. Můj osobní rekord je něco kolem 190 bodů:)

Osazenstvo

Pravidelně se účastní celý tým Koldasoftu (tedy Morty, bukaJ, Mr. Pexeso a Kolda – já), často se přidá Máca a Danka, občas i někdo další… :) Lidé příjemní, počet akorát – a to zejména na bowling…

Závěrem aneb jen tak dál

Je to velice příjemný zvyk, který se zavedl. Jsem za něj moc rád, vyhovuje mi to… Těší mě, že všichni s „naší středou“ počítají a ostatní povinnosti se tomuto přizpůsobují… Doufám, že nám to dlouho vydrží… A teď, když nám začíná nový semestr, budeme muset možná změnit den a hodinu, ale věřím, že podstata bude zachována:)